Szőlőmagőrlemény

A szőlőmag a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amit már Szent- Györgyi Albert is megállapított.

szolomag

Kutatások szerint az öregedési és az általános leépülési folyamatokban jelentős szerepet játszanak a szabad gyökök. Ezek negatív hatásait semlegesíthetik a szőlőmagőrleményben nagy töménységben jelen lévő polifenol vegyületek, melyek antioxidáns hatása a C-vitaminnál hússzor, az E-vitaminnál ötvenszer erősebb.

Ajánljuk keringési problémák megelőzésére, allergia enyhítésére, immun-erősítésre. Ezen kívül védheti és erősítheti a kötőszövetet, elősegítheti a bőr rugalmasságát, mivel stabilizálja a kollagént és az elasztint. Segíthet az izületek egészségének megtartásában, jelentősen csökkentheti a gyulladásokat. Egyes hatóanyagai képesek átjutni a véragy-gáton is, így megóvhatják az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásaitól. Segíthet a koleszterin szint beállításában.

uveges_tasakos

Az Anna Borház szőlőmag őrleménye a friss, ki nem erjesztett vörös szőlőből származik, és préselés után azonnal feldolgozzuk, így hatóanyagait maximálisan meg tudjuk őrizni. A szőlőmag teljes olajmennyiségét tartalmazza! Egészsége megőrzése érdekében minden korosztálynak ajánljuk.

Az OÉTI által értékelt és szakvéleménnyel ellátott étrendkiegészítő készítmény.
OÉTI not. szám: 12396/2013

Ellenőrizte:
Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO 01

Adagolás: naponta egy kávéskanálnyi mennyiség (2 g). Egy csomag kb. 50 napra elég.

Tárolása: száraz, napfénytől védett helyen. Hőmérsékleti ingadozások a hatóanyagot nem, de a csomagolást  károsítják.

Figyelem! Szedése előtt kérje ki orvosa véleményét! Nem helyettesíti az egészséges életmódot, vegyes étrendet és az orvosi ellátást!

Vásárlóink tapasztalatai:

“A bió szőlőmag őrlemény jótékony hatását már hónapokkal ezelőtt sikerült megismernem. Izületi és reumás panaszaim kezelésére kezdtem el a készítmény szedését, mert a reumatológus által felírt különböző krémek és gyógyszerkészítmények alkalmazása során sem múlt el a hasogató, égő fájdalom, mely éjszakánként jelentkezett kezeimben. Ekkor kezdtem el érdeklődni a készítmény iránt, majd javaslatra napi 3x 1 mokkáskanál adaggal kezdtem a kúrát. A harmadik nap után enyhült a fájdalom, majd lassan – három hét után- megszűntek panaszaim. Ezután csökkentett mennyiséggel folytattam a kúrát, két héten keresztül 2×1, utána két hétig napi 1 mokkáskanál őrlemény volt az adag, majd ezt követően abbahagytam a termék szedését. Hét hónapon keresztül gyakorlatilag nem voltak panaszaim.
Az őszi betakarítási munkálatok során azonban ismét jelentkeztek a korábbi fájdalmak. Ekkor megint a szőlőmag őrleménytől vártam javulást. Napi 3×1 mokkáskanál mennyiséggel kezdtem a kúrát, melyet egy hét elteltével úgy folytattam, hogy csak este vettem be a napi 3 mokkáskanál mennyiségű őrleményt. Panaszaim enyhülésével ismét az előzőekben leírt csökkentett adagban alkalmaztam tovább a terméket. Jelenleg ez utóbbi terápia szüntette meg a borzasztó, hasogató, égő éjszakai fájdalmakat kezeimben. Esetemben a készítmény gyógyhatása már másodszor is bizonyított, ezért bátran merem ajánlani izületi és reumás panaszok jelentkezése esetén.”

“Elsősorban immunerősítőként szedem. Fekete üröm és parlagfű allergiám van. Amikor e két növény együtt ontja pollenjeit gyógyszerrel is kemény volt. Most augusztus elején 1-1 tüsszögő roham reggel, és 1-1 torok viszketés. Semmi más tünet – egyenlőre.
De az izületi fájdalmaim is szinte eltűntek!
Várom a további hatásokat! de ha némi gyógyszerrel úszom meg az allergiás időszakomat az is győzelem lesz!
Csak úgy 1 szűk kávéskanálnyit beveszek a számba és iszok rá. Eleinte némi has puffadást tapasztaltam, de lehet nem ettől volt. 1 hét után már az sem jelentkezett.”

“Fáradékonyság”elmúlt”. A felsőlégúti nyavalyák teljesen elkerültek. Kenyérbe, kiflibe sütjük bele, de még a palacsintába is jut egy kevés, illetve a kókuszgolyó elengedhetetlen kelléke. Másnapra a golyócskáknak finom íze van ahogy az örlemény zamata kioldódik. Én natúr fogyasztom egy pohár vizzel leöblítve, de elötte megropogtatom a savanykás ízéért.”

“Eltörött az ujjam és sajnos rosszul gipszelték össze ezért ferdén gyógyult meg és a törés helyénél folyamatosan fájt az ízület. Behajtani is nehezen tudtam, fogni még nehezebb volt vele. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy a szőlőmag örlemény tényleg hat, mert elkezdtem szedni és rá másfél-két hónapra az ujjamat újra tudom hajlítani, nem is fáj, szóval olyan mint a törés előtt. Most sajnos elfogyott az őrlemény és már 1-2 hónapja nem szedem és az ujjam megint fáj és nem hajlik rendesen. Továbbá én azt vettem észre, hogy energizáltabb vagyok, jobban érzem magam, könnyebben mozgok, jobban megy a kerti munka.
Nagyon ajánlom másoknak is! Természetes anyag, nem mesterségesen előállított valami és hat!”

“Általános közérzet javulás. Ajánlani tudom mindenkinek. Látványos a bőrre gyakorolt hatása.
Csak pozitív hatásról tudok beszámolni.”

“Nagyon zsibbadt a lábam, nem tudtam nyugton ülni 2 percig, teljesen elnehezült, nagyon kellemetlen érzés volt. Orvosi kivizsgálás semmilyen rendellenességet nem mutatott. Elkezdtem szedni az őrleményt, rövid időn belül elmúlott ez a érzés. Mióta szedem (naponta) sokkal jobban érzem magam. Fogytam is, részben az őrleménynek tudok be, hiszen az anyagcsere folyamatokat serkenti.”

“Édesanyámmal együtt több mint másfél éve szedjük. Édesanyám vérnyomása 160-170 volt, amit az orvosok nem tudtak igazán beállítani. Naponta egy szemet szedett belőle. Ahogy elkezdte szedni, már elég volt a félszem, pár hónap múlva teljesen elhagyta a gyógyszert. Jelenleg 110-120 a vérnyomása, amit a körzeti orvos nem akar elhinni.
Öccsém 10 éven keresztül szenvedett allergiában, ami 3 hónap szőlőmag örlemény szedése után teljesen elmúlt, most már nyugodtan vághatja a fűvet semmi baja nincsen. Azelőtt neki is magasabb volt a vérnyomása és néha fájt a szíve. Azóta ezek teljesen megszüntek.”

“Bőröm minőségén látok javulást. Voltak az elmúlt időszakban bőrproblémáim, néhol zsíros, -néhoz száraz volt az arcbőröm. Könnyebb reggeli ébredés, kevesebb fájó izület:)
Még csak 2 hete szedem a terméket, de bátran ajánlom mindenkinek!”

“Fantasztikus,! Soha nem tudtam a koleszterinszintemet 7,2ről levinni a kivánt szintre és a trigliceridem is magas volt.
Most a labor eredményem alapján mondhatom sikerült4,o-ra!A másik pedig 0,94mmol/L
Ilyen eredményeim nagyon régen nem voltak.
Köszönöm Önöknek, hogy megismerhettem ezt a terméket és a fiamnak aki hozzá juttatott.
Most , mivel a cukrom is magas erre kaptam egy üveggel Karácsonykor kiváncsi leszek nekem mennyire befolyásolja majd kedvezően.
Erről is beszámolok majd!
Mindenkinek ajánlom . én natur joghurtba teszem.”

“Általánosan hat a szervezetre. Látványos a bőrre gyakorolt hatása. Nagyon tudom ajánlani különösen az idősebbeknek. Barátaim közül már többen is szedik.”

“Általános állapotom jobb lett. Sokkal jobban tudok aludni, pihenni.
A napi teljesítőképességem nagymértékben növekedett.”